• +31-613422122
  • info@snelwerk.com
  • Stationsweg 7c, Wezep, NL

Paard

Het beste voer voor uw paard

Beestenboel Wezep heeft een uitgebreid assortiment paardenvoer en strooisel. Van brokken tot muesli, ruwvoer en van slobber tot diverse supplementen. Met meer of juist minder energie, voor een glanzende vacht of licht verteerbaar. Net wat uw viervoeter nodig heeft. Wij adviseren u graag! En kunt u uw favoriete merk niet vinden? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast hebben wij in de winkel verschillende accessoires voor zowel paard als ruiter.

Paardenbrok, krachtvoer voor elke dag

Brokken zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding van uw paard of pony. Doordat de geperste brokken langer moeten worden gekauwd, worden de voedingsstoffen beter opgenomen. De verschillende soorten brokken bieden een ruime keuze en de mogelijkheid het krachtvoer optimaal af te stemmen op de behoefte van uw paard of pony. Van veulen tot sportpaard wij hebben het juiste krachtvoer!   

Muesli, rijk aan vezels, kruiden en vitaminen

Muesli is een goede basis voor een gezonde voeding voor uw paard of pony. Het is rijk aan vitaminen, vezels en oliën en de kruiden maken de geur en smaak bovendien zeer aantrekkelijk. Uw paard of pony zal er van smullen en hij krijgt eenvoudig de juiste voedingsstoffen binnen.

Ruwvoer en strooisel

Vezelrijk ruwvoer en de juiste bodembedekking voor uw paard, geeft hem of haar een goede basis. Verdeeld over de dag voldoende ruwvoer voor uw paard stimuleert de spijsvertering en de opname van de voedingsstoffen die u aanvullend voert met brok, slobber of muesli. Luzernehooi, vlas, zaagsel of een andere bodembedekker. We helpen u graag het juiste product te vinden in de stalling en ruwvoer voor uw paard.     

Overig voer/supplementen

Naast de dagelijkse voeding van uw paard kunnen supplementen een belangrijke toevoeging zijn. Ze zorgen bijvoorbeeld voor ontwikkelingen in spiermassa, soepelere gewrichten en herstel na ziekte of verwonding. Vraag ons gerust wat een supplement kan doen voor uw dier.

Accessoires

Net dat halster kapot of een rijbroek nodig? We hebben een collectie accessoires voor paard en ruiter in de winkel. Kom gerust eens kijken of bestel het eenvoudig met het paardenvoer mee. 

X